Din första mens

Din första mens

Från kramper och humörsvängningar till de olika hygienprodukter som finns att välja bland: få reda på allt du behöver veta om din första mens. Plus att du får grundläggande råd för att göra mensen till världens enklaste grej.
Mens, en del av livet

Mens, en del av livet

Vi har samlat ihop all info du kan behöva för alla faser av din menscykel. För att mensen och vardagslivet ska bli kompatibla, oavsett vilken fas av menscykeln du befinner dig i just för tillfället.
Puberteten

Puberteten

Allt du behöver veta om tecknen på och pubertetens olika faser hos tjejer. Samt tips om hur du kan handskas med de besvärliga bitarna för att din hälsa och glädje inte ska påverkas negativt.
Mensbesvär

Mensproblem

Genom att känna till orsakerna bakom mensbesvären kan du vara väl förberedd för dem när de väl uppstår. Så oavsett om det handlar om att hantera kramper eller läckage, eller lite mer allvarliga problem som kan kräva läkarvård, så kommer du att hitta all information här.
Sexualitet och graviditet

Sexualitet och graviditet

Är du orolig för att bli gravid eller har du en fråga om sex? Här kommer du att hitta en uppsjö av användbar information och praktiska råd om sexualitet, säkert sex och graviditet, plus att vi skiljer myter från fakta.
Före klimakteriet

Före klimakteriet

Genom att känna till de symptom som förklimakteriet ger, kan du vara bättre förberedd för de förändringar som din kropp kommer att genomgå. Från blödningar i förklimakteriet till värmevallningar och ömmande bröst, så här tar du itu med denna lite knepiga period.
Daily Care

Daglig intimhygien

En praktisk sammanfattning med tips och information om intimhygien och renlighet. Så att du kan vara säker på att hålla dig fräsch och känna dig självsäker varje dag.

Har du frågor om mens?

Kan stress få mensen att bli försenad?