Skulle du rekommendera denna hemsida till en vän?

Tack för din åsikt!
En kvinnas ben och bål med en halv persika i hennes knä – Libresse

Även om du redan har en hygienrutin som fungerar bra för dig så kanske du är nyfiken på andra sätt att ta hand om din V-zon.

Din vulva och hur just du tar hand om den är unika. Om du tränar ofta och vill känna dig ren utan att störa det naturliga pHvärdet, eller om du snabbt behöver fräscha upp dig under stressiga dagar, finns våra V-Care™ tvättprodukter, intimservetter och trosskydd.

De ska användas precis som allt annat i ditt badrum; schampo för just din hårtyp, tandkräm och fuktkräm som vårdar din hud och dina tänder på bästa sätt.

Intim-tvättgel eller vanlig tvål

Du ska bara tvätta din vulva eftersom tvätt av slidan kan störa pHbalansen. Tvätta med ljummet vatten innanför de inre blygdläpparna. Om vanliga tvålar och duschkrämer gör att v-zonen kliar eller blir torr och irriterad så kan det vara värt att pröva mer skonsamma produkter.

Våra Daily V-Care™ Intimtvätt produkter är tillräckligt skonsamma för att rengöra utan att torka ut eller ge klåda. Dessutom främjar de din vulvas och slidas naturliga pH-värde, så att du känner dig fräsch och bekväm efter duschen. 

Om du letar efter något som kan lindra torr hud så kan vår intimtvätt med sheasmör och mandel hjälpa din vulva att kännas mjuk och återfuktad. Vi har även skapat en intimtvätt med aloe vera som är parfymfri och perfekt om du har känslig hud.

5_DIC_BLANCHE_Do you need special products for your vulva_Image 2.png

V-Care™ Intimservetter

Våra V-Care™ Intimservetter är perfekta för de tillfällen då du vill ge din V-zon en uppfräschning utan att behöva tvätta dig. De är särskilt praktiska på festivaler, efter att du har tränat eller när du precis har haft sex. Och om du har mens kan du, utan att behöva något vatten, göra en snabb rengöring vid toalettbesök.

Daily V-Care™ trosskydd

Flytningar är naturligt och normalt. De dagar du har lite mer flytningar kan trosorna kännas fuktiga och då kan du använda våra Daily V-Care™ trosskydd. De absorberar fukt och låter huden andas, vilket gör dem perfekta vid tillfälliga mellanblödningar eller rikliga flytningar.

5_DIC_BLANCHE_Do you need special products for your vulva_Image 3.png

Om du är tonåring

Mensen är ofta oregelbunden när man nyligen fått sin mens. Det är helt normalt men kan innebära att du ibland är lite oförberedd. Genom att stoppa ner några Daily V-Care™ trosskydd i din väska har du något att använda tills du kan få tag i en binda eller tampong. 

Efter att du har tränat eller i farten

Det kanske inte alltid finns möjlighet att ta en dusch efter ett träningspass. Våra V-Care™ Intimservetter är perfekta för dessa tillfällen, när du behöver en snabb uppfräschning.  Om du vill ha något som tar hand om fukt i dina trosor eller som gör att du känner dig bekväm när du springer så är våra Daily V-Care™ trosskydd alltid ett bra val.

Om du vaxar eller rakar ditt könshår

Hårborttagning kan göra att huden blir känslig, torr eller irriterad. Vår Daily V-Care™ Intimtvätt (parfymfri) innehåller extrakt från aloe vera som kan hjälpa till att lugna känslig hud. Regelbunden, försiktig exfoliering i duschen och återfuktning efteråt hjälper till att hålla din hud mjuk och minska risken för att du ska få inåtväxande hårstrån.
5_DIC_BLANCHE_Do you need special products for your vulva_Image 4.png

Om du är en nybliven mamma

Om du har fött vaginalt kan V-zonen vara öm. Vår Daily V-Care™ Intimtvätt rengör försiktigt och lugnar din hud, i duschen eller badet.  
 
När din mens kommer tillbaka kan den vara oregelbunden. Våra Daily V-Care™ trosskydd är bra för flytningar eller tillfälliga mellanblödningar när din cykel är oregelbunden. Med våra V-Care™ Intimservetter kan du snabbt rengöra din V-zon när du går på toaletten.
 
Alla våra produkter verkar i harmoni med din kropp, oavsett vilket livsstil du har eller var i livet du befinner dig. För mer information om vårt sortiment av Daily V-Care™ intimprodukter samt om specifika produkter som passar just dig, se ”Allt du behöver veta om V-Care™

Fortsätt att lära dig mer

Utforska mer

Dela Twittra