Brukar dina fuktiga badkläder blöta ner din väska? Är sand ett permanent inslag bland dina saker under sommaren? Vi har lösningen! Köp två valfria Libresse-produkter så får du en smart bikinibag på köpet! 

Gör så här:

1.     Köp 2 valfria Libresse-produkter
2.     Skicka en bild på kvittot och skriv ”bikinibag” samt ditt namn och postadress till 72001 (funkar bara med svensk mobilnummer).

Du kan köpa produkterna vid två tillfällen. Skicka då en bild på båda dina kvitton.
Därefter får du din nya bikinibag med posten.

Simma lugnt!

Bikinibagen är ca 25 x 18 cm stor och tillverkad av vattentätt material.
Erbjudandet gäller under perioden 14 maj 2018 t o m 30 sept. 2018 eller så länge lagret räcker.
Alla personuppgifter lagras och hanteras enligt GDPR. Läs mer om kampanjvillkor nedan.

  

KAMPANJVILLKOR
När du köper två valfria produkter från Libresse fram till och med 30/9 2018 får du en bikinibag utan extra kostnad. Värde ca 99 kr. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, men sista dagen att registrera ditt köp är 30/9 2018.

Efter att ditt/dina kvitton med två produkter från Libresse är inskickade kommer de att granskas och valideras, vilket kan ta upp till ca 15 arbetsdagar. När kvittot blivit validerat kommer vi inom ett par veckor att skicka ut din bikinibag till dig. Försändelsen skickas per post och vi tar inte ansvar för postens hantering. Vi förbehåller oss rätten att ändra i kampanjvillkoren vid oförutsedd händelse.

Dina personuppgifter kommer enbart användas till denna tävling och enbart sparas till dess att tävlingen är avslutad och alla vinnare är utsedda. Därefter kommer dina personuppgifter raderas och därmed ej användas.

Alla uppgifter lagras och hanteras enligt GDPR