UNIKT DESIGNSAMARBETE MELLAN LIBRESSE OCH DESENIO

Unikt designsamarbete mellan Libresse och Desenio

FemmeArt-kollektionen är ett designsamarbete mellan Desenio och Libresse, som en hyllning till alla starka kvinnor och tjejer. Kollektionen består av totalt 6 motiv i olika stilar, alla speciellt framtagna för samarbetet. Och det är bara du som köper Libresse som kan beställa en FemmeArt-poster, läs mer om hur du gör längst ner på sidan!

 

6 MOTIV ATT VÄLJA MELLAN!

De 6 motiven i FemmeArt-kollektionen är alla unikt framtagna i samarbete mellan Libresse och en kvinnlig duo från Desenios designstudio. Tillsammans vill vi lyfta fram och hylla kvinnlig styrka, systerskap och den unika skönhet som ryms i varje kropp. Inuti och utanpå. I kollektionen finns en stor bredd av olika stilar med illustrationer, målningar, typografisk konst och fotografi. I grunden ligger en mjuk färgskala där motiven har ett fint samspel och kompletterar varandra. Perfekt för en tavelvägg med girl power! Du kan klicka dig fram i karusellen ovan för att se motiven, eller klicka här för att utforska dem närmre på Desenio.se/femme-art.

GÖR SÅ HÄR

1. Köp två valfria Libresse-produkter. 2. Skicka bild på ditt kvitto och ordet ART följt av mellanslag och din mailadress till nr 72001. 3. Vi kontrollerar ditt köp och skickar kampanjkoden till din mail.
In collaboration with DESENIO

HAR DU FÅTT DIN PERSONLIGA KOD ELLER VILL SE MER AV MOTIVEN?

In collaboration with DESENIO

BESÖK DESENIO FÖR ATT FÅ EN ÖVERBLICK AV KOLLEKTIONEN OCH BESTÄLLA DITT FAVORITMOTIV