Libresse har de bästa bindorna för dina behov. Vi har olika typer av bindor som nattbindor, tunna bindor och bindor för känsliga underliv.

Våra olika bindor är skapade för att vara sköna och få ditt underliv att må bra. Med Libresse får du parfymfri intimvård och ett säkert skydd under din mens oavsett var du är eller vad du gör. I vårt breda produktutbud hittar du bindor som är specialdesignade för alla kroppar, alla behov och alla mensens dagar.

Hitta de bästa bindorna för dig oavsett om du blöder lite eller mycket. Vissa blöder under fler dagar än andra och vissa blöder olika mycket under själva mensperioden. Våra mjuka bindor är ett bra val såväl till första mensen som efter en förlossning. Du hittar enkelt en modell som passar blödningsmängden genom att titta på blödningsindikatorn på Libresse förpackningar. Där ser du nivån av röd färg i V:et som indikerar absorptionsförmågan. Det finns även modeller med vingar och modeller som är extra långa. Prova dig fram för att hitta den sort som passar dig. Med Libresse bindor känner du dig trygg och säker oavsett om det är när du sover, är ute och springer eller sitter still på ett kontor.