Dansande kvinna i Libresses nya Cour-V binda. Mensskydd med Libresses bästa passform någonsin.

Bindor med vår bästa passform någonsin

Våra kroppar är inte raka. De har kurvor och vrår - framförallt kring våra underliv. Det ställer större krav på mensskydd anpassade utifrån våra unika kroppar och behov.

Det är anledningen till att vi tog fram en teknologi för våra bindor som följer din unika form och anpassar sig efter din kropp. Alla våra tunna bindor har numera COUR-V så de kan följa kurvorna på din kropp och absorbera mensen där den hamnar - både när du är i rörelse och när du är stilla.

När de flesta andra bindor mest verkar vara skapade för att absorbera - tror vi istället på att utforska kroppars form och låta mensskydden göra mer än att bara stoppa blodet. Hur bindan känns, och hur den får våra underliv att må är lika viktigt som att den kan absorbera.

Eftersom vi förstår hur mensen inte bara kommer ut, utan också hur den rör sig, utvecklade vi COUR-V. En följsam binda med tre zoner för absorption: fram, i mitten och bak. Små kanaler hjälper till att absorbera blodet och ger därmed bindan en helt annan möjlighet för flexibilitet, absorbering - och framförallt är den otroligt skön att bära.

En binda som följer din kropp på alla sätt och vis dag som natt. Upptäck både Libresse Ultra och Goodnight!

Läs mer om våra nya bindor här:

Nya Libresse Cour-V

Vår bästa passform någonsin. En binda som följer din kropp och ditt flow.

10 kr cashback

Nu kan du köpa Libresse bindor i butik och få pengar tillbaka med appen Rabble.