Sommarkampanj 2021

I BUTIK NU:
KÖP LIBRESSE OCH FÅ SOMMARPRYLAR MED POWER!

KÖP 2 & FÅ SMART KYLBAG
KÖP 4 & FÅ KAXIGT BADLAKAN

Våra sommarprylar har en limited edition-design med peppiga budskap som vi alla kanske behöver tänka på lite extra emellanåt. Badlakanet är av 100% bomull och mäter 130x65 cm. Den smidiga kylbagen är tllverkad av återvunnet material och har måtten 20x14x13 cm. Du kan bara få dem genom att köpa Libresse, läs mer om hur du växlar dina köp mot premier längst ner på sidan.

DU KAN ÄVEN DONERA MENSSKYDD

Tillsammans med Göteborgs Stadsmission donerar vi mensskydd till de som kanske inte har råd eller möjlighet att köpa själva. Istället för att växla ditt köp till någon av våra premier, väljer du istället kodordet donera när du skickar din kvittobild. Lika många produkter som finns på kvittot kommer då att att doneras i form av bindor & tamponger till Stadsmissionen. Läs mer om hur du går till väga i instruktionerna nedan. Tack för din hjälp!

Sommarkampanj 2021 med Stadmissionen

GÖR SÅ HÄR

  1. Köp valfria Libresse-produkter.
  2. Skicka kvittobild och skriv “BADLAKAN” eller “KYLVÄSKA” alternativt “DONERA” följt av mellanslag, ditt namn och adress till 72001 (funkar bara med svenskt mobilnummer). Exempelvis. ”BADLAKAN ANNA ANDERSSON ANNAVÄGEN 1 123 45 ANNASTAD”
  3. Vi kontrollerar köpet och skickar ut din produkt eller registrerar donationen (utskick kan ta upp till 3 veckor). Vi bjuder såklart på frakten!

REGLER OCH VILLKOR

Erbjudandet gäller under perioden 10/5-2021 t o m 5/9-2021 eller så långt lagret räcker, sista dagen att registrera ditt köp är 5/9 2021.

Om kupong använts, ska minst 50% av produkten/produkternas värde betalas.

Efter att ditt/dina kvitton med produkter från Libresse är inskickade kommer de att granskas och valideras, vilket kan ta upp till ca 15 arbetsdagar. När kvittot blivit validerat kommer vi inom ett par veckor att skicka ut din produkt till dig. Försändelsen skickas per post och vi tar inte ansvar för postens hantering. Vi förbehåller oss rätten att ändra i kampanjvillkoren vid oförutsedd händelse.

Dina personuppgifter kommer enbart användas till denna aktivitet och enbart sparas till dess att kampanjen är avslutad. Därefter kommer dina personuppgifter raderas och därmed ej användas.

Alla uppgifter lagras och hanteras enligt GDPR.