Köp Libresse och vinn en Garmin-klocka!

Nu har du chans att vinna en snygg smartklocka från Garmin – som hjälper dig att anpassa träningen utifrån menscykelns olika faser! För visste du att träning är ett av dina absolut mest effektiva redskap för att må bättre under hela menscykeln? De ökade östrogennivåerna under ägglossningsfasen gör exempelvis att du kan känna dig starkare och få ut mer av träningen, medan motion under dagarna med mens ofta bidrar till minskad mensvärk.

Vi lottar ut totalt 16 st klockor (värde 4299 kr styck) och drar en vinnare varje vecka. Passa på att uppleva skillnaden med en klocka som hjälper dig att maxa både resultat och välmående - Lycka till!

Såhär tävlar du:

  1. Köp en valfri Libresse-produkt i butik, online eller i vår egen Libresse-shop under perioden 15/5-3/9 2023.
  2. Ta ett foto av kvittot eller orderbekräftelsen.
  3. Registrera dig i formuläret nedan, ladda upp kvittot och motivera vilken som är din favoritprodukt från Libresse samt ditt bästa tips när du har mens. Tävlingen pågår t om den 3/9 2023!
1600 / 1600

Tävlingsvillkor

* Såhär går det till:

Kampanjen pågår under den 15 maj-3 september 2023. För att delta så behöver du köpa en valfri produkt från Libresse under perioden 15 maj-3 september 2023, fylla i formuläret ovan och ladda upp foto på kvittot här på vår webbplats senast den 3 september 2023. Vinsten är personlig, och för att få tävla måste du vara bosatt i Sverige och över 13 år. Tävlande under 18 år ska ha målsmans medgivande för deltagande. Man får inte vara med i tävlingen om man jobbar på Essity.

Vinst och vinstdragning

Det finns totalt 16 st klockor från Garmin till ett värde av 4299 kr/st. Dragning av vinnare görs slumpmässigt med en vinnare varje vecka. Du kan enbart vinna en gång under kampanjperioden. Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Libresse/Essity kommer att kontakta vinnaren via den mailadress som vinnaren angivit i samband med anmälan. Om inte vinnaren besvarar mailet och bekräftar mottagandet av vinsten inom 7 dagar från avsändandet, har vinnaren förbrukat sin rätt till vinsten och Libresse/Essity förbehåller sig rätten att dra en ny vinnare i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Hela produktsortimentet

Upptäck hela sortimentet av Libresse-produkter