Libresse

Som ett av Sveriges ledande varumärken för mensskydd vet vi på Libresse att känslan av komfort och självförtroende går hand i hand med att känna sig ”orädd”. För det finns inget här i livet som ska kunna hålla dig tillbaka. Det är därför som Libresse jobbar hårt för att hjälpa kvinnor att vara sitt bästa jag. Och vi gör det med produkter som är utformade för att ge dig självförtroende att tänja på gränserna. 
 
Genom att tillhandahålla ett sortiment av bindor som erbjuder trippelt skydd mot läckage, unikt utformade trosskydd som anpassar sig efter kroppens kurvor och produkter som aktivt vårdar dina intima delar, kan du leva utan rädsla varje dag med Libresse, oavsett om du har mens eller inte.

Lev livet. Live Fearless.

Essity, vårt moderföretag

Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag som utvecklar, tillverkar och säljer produkter och lösningar inom Personal Care (Baby Care, Feminine Care, Incontinence Products och Medical Solutions), Consumer Tissue och Professional Hygiene. Vår vision är att öka välbefinnande genom ledande lösningar inom hygien och hälsa. Försäljning sker i cirka 150 länder under många starka varumärken som de globalt ledande TENA och Tork samt andra varumärken som exempelvis Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda och Zewa. Essity har omkring 48 000 medarbetare och nettoomsättningen 2016 var cirka 101 miljarder kronor (10,7 miljarder euro). Affärsverksamheten bygger på en hållbar affärsmodell där värdeskapande för människor och miljö sätts i centrum. 

Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och är noterat på Nasdaq Stockholm. Essity ingick tidigare i SCA-koncernen. Mer information på www.essity.se