Libresse

Som ett av Sveriges ledande varumärken för mensskydd vet vi på Libresse att känslan av komfort och självförtroende går hand i hand med att känna sig ”orädd”. För det finns inget här i livet som ska kunna hålla dig tillbaka. Det är därför som Libresse jobbar hårt för att hjälpa kvinnor att vara sitt bästa jag. Och vi gör det med produkter som är utformade för att ge dig självförtroende att tänja på gränserna. 
 
Genom att tillhandahålla ett sortiment av bindor som erbjuder trippelt skydd mot läckage, unikt utformade trosskydd som anpassar sig efter kroppens kurvor och produkter som aktivt vårdar dina intima delar, kan du leva utan rädsla varje dag med Libresse, oavsett om du har mens eller inte.

Lev livet. Live Fearless.

Essity, vårt moderföretag

Essity är ett ledande globalt hygien- och skogsindustriföretag. Koncernen utvecklar och producerar hållbara personliga hygienprodukter, mjukpapper och skogsindustriprodukter. Försäljning sker i cirka 100 länder under många starka varumärken, som de globalt ledande TENA och Tork samt regionala varumärken som exempelvis Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda och Zewa. Som Europas största privata skogsägare fäster vi stor vikt vid hållbar skogsförvaltning. Koncernen har cirka 44 000 anställda. Omsättningen 2015 var cirka 115 miljarder kronor (12,3 miljarder euro). SCA grundades 1929, har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige, och är noterat på NASDAQ OMX Stockholm.

I Storbritannien och på Irland har SCA Hygiene Products cirka 1 500 anställda som arbetar på nio olika anläggningar, inklusive sex stycken fabriker för mjukpapperstillverkning. De regionala varumärkena är Bodyform, Cushelle, Velvet och Plenty. Runt 65 % av de brittiska hushållen köpte produkter från varumärket SCA under 2015 (Kantar Worldpanel Market Research). För mer information, besök www.sca.com/uk