Rosa origamivulva med texten ”Vårt syfte: att bryta tabun som omger V-zone* och ta bort stigmat.”
Rosa origamivulva med texten ”Vårt syfte: att bryta tabun som omger V-zone* och ta bort stigmat.”

Vårt syfte: att bryta tabun som omger V-zone* och ta bort stigmat.

Vad vi tror på

Genom njutning och smärta, flytningar och blod, från första mens till sista och allt däremellan och därefter - vaginor och vulvor är kraftfulla kroppsdelar som vi måste hylla och ta hand om. Vi strävar efter att bryta tabun kring mens, vaginor och vulvor - så att alla med en livmoder världen över ska känna sig stärkta och ha möjlighet att leva livet som de vill - utan rädsla eller skam. 

Förbättra möjligheterna för alla med livmoder att älska sitt underliv

Kraften i det skrivna ordet ska aldrig underskattas. Men förändring kräver också handling. Det är mycket som kommer med en livmoder och ibland kan man behöva lite stöd. Project V är vårt initiativ för att skapa förändring och stötta i upplevelserna.

Äckligt Naturligt

Det enda som är fel med våra kroppar är den skeva synen på den. Vi kommer aldrig att kalla mens, flytningar, underlivets dofter eller vulvor för orena eller onormala. Blod är inte blått. Och våra kroppar är inte sköra rosor.

För andra För dig

Ditt liv. Din kropp. Dina val. Vi respekterar det och kommer aldrig att säga åt dig vad du ska göra, hur du ska se ut eller döma dig för dina val.

Tystnad Öppenhet

Våra kroppar och erfarenheter förtjänar att höras. Vi vill få upp underlivet på agendan, vi brinner för att bryta tabun och slå hål på skadliga stereotyper.

Exkludera Inkludera

Det finns inget rätt eller fel sätt att vara på. Kvinna eller transperson, enkelt eller komplicerat - vi står bakom er alla och vill höra era historier. Vi tror på att inkludera även män, för vi behövs alla för att hjälpa till att bryta tabun.

Likgiltighet Omtanke

Vi bryr oss om dig och vi bryr oss om planeten. Därför tar alltid våra innovationer hänsyn till miljön.

*Vi kallar vaginan, vulvan och framsidan av underlivet för V-zone.