Bild av en kvinna som håller en spegel framför sitt venusberg – Libresse

UNIK. SPECIELL. DIN.

På Libresse är vi övertygade om att varje vulva är unik och att skillnader ska hyllas. Vi vill att du ska känna dig stolt över det du har, allt från könshår till blygdläpparnas storlek. För skam och besvär kring den här lilla (men fantastiska) delen av kroppen kan faktiskt få stor negativ inverkan på självförtroendet.
 
Vulvor och slidor är kärnan i det vi ägnar oss åt, därför använder vi vår röst för att vara mer frispråkiga och öppna. Vi utforskar alltid de bästa sätten att ta hand om dina mest intima kroppsdelar, från att ge dig fakta om varför det inre av slidan aldrig ska tvättas till praktiska tips om hur du kan undvika irriterade blygdläppar.
 
Eftersom bara du själv vet vad som känns rätt när det gäller din personliga intimhygien, så har vi skapat ett sortiment av produkter för daglig intimhygien som verkar i harmoni med din kropp och de sätt som du väljer för att hålla dig ren.
 
Du kanske upptäcker att vanlig tvål är för starkt för V-zonen och gör den torr eller irriterad. Vilka alternativ ska du i så fall leta efter? Alla våra produkter tar hänsyn till V-zonens pH-balans och känsliga hud. Så snart kan du glömma klåda och obalans.

VÅRDA DIN V-ZON

Oavsett hur din dag blir så har vi produkter som hjälper dig att känna dig ren och bekväm under hela dagen.

Lär känna vad som är normalt för dig

Eftersom alla våra Daily V-Care™ produkter kan användas dagligen är det ett bra att ta reda på vad som är normalt för just dig. När du vet det (allt från hur du ser ut och känner dig till din egen doft) så kan du lättare upptäcka en förändring.
 
Vi har skrivit en samling artiklar om V-Care™, om allt från hur våra produkter fungerar till hur de kan fungera för dig.
Daglig intimhygien produkter

Utforska daglig intimhygien