säker passform

Livet är inte alltid förutsägbart. Vissa dagar kan du ställa enormt stora krav på kroppen, särskilt om du är väldigt aktiv. Och det sista du vill tänka på när du har en stressig dag är ditt mensskydds pålitlighet. Och det är därför som Libresse har tagit fram Triple Protection. Oavsett om du serverar på en restaurang, pumpar Zumba eller yogar, så är detta en binda som är utformad för att hålla sig på plats: trippelt skydd mot läckage, utan drama.

1

Barriärer längs sidorna

2

En kärna som snabbt suger upp vätska

3

Slitstyrka och skydd mot läckage

Håller sig på plats

Bindorna med Triple Protection har en front med perfekt passform och en bakre del som anpassar sig efter dina kurvor. Detta betyder att de alltid är trygga och säkra, oavsett hur mycket du rör dig. Och deras kanter med antiläckageskydd, snabbabsorberande kärna och heltäckande barriär runt hela omkretsen skapar den perfekta kombinationen för att ge dig trippelt skydd. Det gör dem till de bindor man normalt väljer för allt från tuffa sporter till vardagliga aktiviteter. Med denna kombination av slitstyrka, perfekt passform och skydd mot läckage kan du leva utan rädsla.

Allt detta och ändå är de ultratunna. Så detta gör inte bara att ingen annan kommer att veta om att du har en binda på dig, du kommer knappt att märka det själv heller.

Hela produktsortimentet

Upptäck hela sortimentet av Libresse-produkter