Freshness & protection Ultra+ Wings

Prova våra nya ultratunna bindor med vingar och FRESHPROTECT, som ger dig en fräsch känsla när du har mens. Libresse Ultra Thin Normal Wings har ett nytt ultra-andningsbart ytskikt med Airtech®-teknik som är utformat för att ge en fräsch känsla. Den unika SecureFit®-tekniken anpassar sig till din kropp för att ge en bekväm passform och hålla sig på plats under användning för ökad läckagesäkerhet. Så att du kan känna dig säker när du har mens oavsett vad du gör eller var du är.

Egenskaper:
 • Ultra tunn, med vingar
 • Ultra-andningsbart toppskikt, för en fräsch känsla
 • AirTech®
 • SecureFit™
 • Dermatologiskt testad och utan parfym


  Under september 2020 genomförde Brand Eye Research en webbundersökning i Sverige riktad mot användare av bindan Libresse Ultra+ med vingar. Datainsamlingen har skett genom företaget Norstat.

  Undersökningen omfattar 1359 kvinnor bland svenska allmänheten i åldrarna 15-51 år. I undersökningen återfinns såväl de användare som har Libresse Ultra+ med vingar som huvudbinda samt de som ej har det.

  Undersökningen innehöll totalt sex frågor varav en var ”Skulle du rekommendera produkten "Libresse Ultra+ med vingar" till andra kvinnor?”

  När det gäller samtliga tillfrågade användare var det 81% som svarade jakande på frågan om de kan tänka sig att rekommendera Libresse Ultra+ med vingar. Bland de som har Libresse Ultra+ med vingar som huvudbinda var motsvarande siffra 90%.

  I undersökningen har det funnits en kontrollfråga så att de som arbetar på Essity eller har närstående som arbetar på Essity har uteslutits från undersökningen och därmed ej ingår i resultatet.

Här kan du köpa Libresse produkter
7 återförsäljare