Våra trosskydd som andas passar t.ex för flytningar och är designade för att ditt underliv ska må bra. Upptäck vårt sortiment inom trosskydd här.

Våra mjuka och bekväma trosskydd som andas ger dig ett säkert skydd och passar perfekt för daglig användning. De kan användas till exempel de dagar under mensen när du blöder väldigt lite, som ett extra skydd när du har tampong eller för flytningar. Du känner dig alltid fräsch och torr och kan välja bland många olika modeller när du ska köpa trosskydd. Vissa modeller passar exempelvis bättre för vissa underkläder och det finns både kortare och längre varianter av trosskydd. Alla våra trosskydd är dermatologiskt testade och utan parfym för att vara extra snälla mot din v-zone.

Trosskydd är en tunnare variant av en binda och med mindre uppsugningsförmåga. Det gör det till ett bra komplement under såväl dagar du har mens som under resterande del av månaden. Du kan läsa mer om dom genom att klicka på de olika trosskydden ovan och välja ett bra trosskydd för just dina behov.