Libresse.se är naturligtvis en webbplats där vi kan dela viss information om oss själva och de produkter vi säljer, men det är även en plats där du kan dela med dig av dina tankar och idéer, bilder och länkar, frågor och svar.

För att detta ska kunna fungera och för att Libresse.se ska bli en bra webbplats, är det viktigt att alla känner sig välkomna och behandlas väl. Här kommer några grundläggande regler som vi tycker att alla bör följa: 

Kommentarer

Om du vill skriva kommentarer måste du första skapa ett konto på Libresse.se.
Det finns vissa andra tjänster på webbplatsen som också kräver att man registrerar sig.
Om du skapar ett konto godkänner du automatiskt följande regler:

– Inga personliga påhopp
Du får inte förolämpa, driva med eller utföra påhopp på andra användare. Förolämpningar och förtal,
rasism och rasistisk uppvigling är förstås alla strängt förbjudna. Du får inte överföra eller publicera material, information eller andra kommunikationer på denna webbplats som bryter mot gällande lagar och bestämmelser.

– Ingen dålig attityd
Var trevlig och hövlig. Försök inte provocera och säg inte otrevliga saker. Hota inte andra och var inte aggressiv.

       

Endast riktiga människor tack!

Du får inte använda Libresse.se i kommersiella ändamål, med andra ord, du får inte använda webbplatsen för att marknadsföra/sälja produkter eller tjänster. Respektera upphovsrättslagarna (det vill säga, lägg inte ut material som du inte själv är ägare till). Libresse.se tar inget ansvar för användare som bryter mot upphovsrättslagarna genom att publicera material som de inte har rätt att publicera. Du kan få mer information under Rättsligt meddelande.

Libresse webbplats ska vara en trevlig plats där alla kan få hjälp med sin mens och relaterade ämnen. Därför kommer vi att städa upp den lite då och då för att ta bort inlägg som bryter mot reglerna eller lagen eller som är stötande för andra användare på webbplatsen. Du får även jättegärna meddela oss om du hittar något som du tycker vi ska ta bort!

Bilder

Var försiktig med de bilder som du laddar upp. Alla användare kan lägga till en bild i sin profil. Bilden kommer att visas i Min profil och i kommentarerna (om du inte har valt att vara anonym). Kom ihåg att alla som är inloggade kan se din bild. Var därför försiktig när du laddar upp ett kort. Och observera att du kan bryta mot lagen om du laddar upp en bild av till exempel en kändis utan att först ha fått tillstånd från personen i fråga och/eller fotografen.

Brott mot reglerna

Vi är övertygade om att vissa av reglerna på Libresse webbplats faktiskt gör den bättre för dig. Därför förväntar vi oss att alla användare följer dessa regler. Vi kommer att stänga ute alla som bryter mot reglerna från webbplatsen. Samma sak gäller för dem som inte respekterar de andra användarna. Läs mer om våra allmänna villkor under Rättsligt meddelande.

Nackdelen med internet

Kom ihåg att många personer låtsas vara någon annan på internet. Var försiktig med vem du pratar med och lägg aldrig någonsin ut personuppgifter direkt på webbplatsen. Om du upptäcker någon som beter sig underligt, ber dig lämna ut konstiga saker eller något i den stilen, meddela oss om detta!

Och slutligen!
Var snäll och trevlig.
Var försiktig och ha kul!