Tiderna har förändrats

När du har mens så behöver det inte betyda en massa trubbel, oavsett hur upptagen din dag är. Så länge du organiserar dig och har rätt typ av binda med dig när du behöver dem så kan du glömma mensen och bara köra vidare.

Men att slänga bort använda bindor kan ibland vara ett problem, särskilt när du är ute i farten. Enligt forskning som genomförts av Libresse är det faktiskt så att när det gäller kvinnliga hygienprodukter så är kasseringen av bindor ett vanligt huvudbry. Och det är ganska normalt.

Det är därför som Libresse har skapat Roll.Press.Go (rulla ihop, tryck till, färdigt). Bindor som kan slängas bort på ett hygieniskt och diskret sätt, oavsett var du befinner dig. Ingen sopkorg i närheten? Inga problem. Det unika Roll.Press.Go-omslaget har unika, självförseglande kanter på alla sidor. Därför kan du linda in den använda bindan i det och sedan kasta bort den. Roll.Press.Go-omslaget sitter tätt även efter att du kastat bort bindan.

Panel med egenskaper

enkelt, hygieniskt och diskret

Innan Roll.Press.Go fanns var du ofta tvungen att slå in din binda i en halv rulle toapapper, eller att rota runt i handväskan för att hitta en plastpåse att gömma den i tills du kunde hitta en sopkorg eller en särskild papperskorg för kvinnliga hygienprodukter. Det var både kladdigt och besvärligt, särskilt om det varken fanns toapapper eller plastpåsar.

Men nu är det slut med det där. För nu, oavsett om du befinner dig vid skrivbordet, på ett flygplan, joggar i parken eller på en nattklubb, är allt du behöver göra när du ska byta binda att rulla in den använda bindan i det självförslutande omslaget (roll), trycka längs kanterna (press) och sedan är det färdigt (go)! Fixat och klart! Roll.Press.Go: enkelt, hygieniskt och diskret.

Mensskyddsprodukter

Utforska våra mensskydd