En kampanjbild från Libresse Collect and Get Wellness Collection

Köp Libresseprodukter, ladda upp ditt kvitto och kamma hem peppiga träningsplagg och snygga accessorarer från vår wellnesskollektion.* Varje pryl är Limited edition så passa på att haffa din favorit till träningen, stranden eller kompishänget!

Köp följande antal valfria Libresseprodukter och få:

  • Köp 5 så får du våra sportleggings
  • Köp 4 och få vår sporttopp
  • Köp 3 för att få hem vår tygväska
  • Köp 2 så får du ett par coola sportstrumpor

Såhär gör du för att delta:
Scrolla ner på sidan till beställningsformuläret och beställ prylen du vill ha och har samlat ihop till. Glöm inte att ladda upp kvittot!


* Gäller så länge lagret räcker under perioden 240429-240825

Vad vill du klicka hem?

Här registrerar du ditt köp och kammar hem din pryl! Glöm inte att ladda upp kvittot/kvittona (OBS! Max en fil åt gången, samla kvittona i en och samma bild)

Nyfiken på att veta mer om vår wellnesskollektion?

Klicka på produkten du är intresserad av för att läsa mer om den!

Shoppa menstrosor i vår e-handel!

Även våra menstrosor och menskoppar ingår i kampanjen. Shoppa online nu i vår e-handel och glöm inte att fylla i formulären här och bifoga ditt kvitto för att få din gåva!

Regler och villkor

Erbjudandet gäller i butik eller online på shop.libresse.se under perioden 29/4 t o m 25/8 2024, eller så långt lagret räcker. Sista dagen att registrera ditt köp är den 25/8 2024.

Om kupong använts ska minst 50% av produkten/produkternas värde betalas.

Efter att ditt/dina kvitton med produkter från Libresse är inskickade kommer de att granskas och valideras, vilket kan ta upp till ca 15 arbetsdagar. När kvittot har blivit validerat kommer vi inom ett par veckor att skicka ut din produkt till dig. Försändelsen skickas per post och vi tar inte ansvar för postens hantering. Vi förbehåller oss rätten att ändra i kampanjvillkoren vid oförutsedd händelse.