håller sig alltid på plats oavsett vad du gör

Trosskydd som alltid håller sig på plats oavsett vad du gör kanske låter för bra för att vara sant. Men Libresse har gjort detta möjligt. Trosskydden Libresse Curvefit™ har en unik form som matchar dina kurvor, vilket ger dem en perfekt passform. Till skillnad från vissa andra trosskydd som man inte kan lita på att de håller sig på plats, så rör sig trosskydden Curvefit™ inte ur fläcken.

Detta tack vare att trosskydden Curvefit™ har utformats med en bredare front för att förhindra att de glider samt även en lätt och böjbar mellandel som sitter fast oavsett hur mycket du rör dig. Detta innebär högsta möjliga tillförlitlighet men även bästa komfort, oavsett om du är ute i farten eller bara tar det lugnt.

Vill du ut och cykla, bara gå och drälla eller kasta dig ut från hög höjd med ett bungyjump-rep runt midjan? Inga problem. Trosskyddet Curvefit™ följer formerna i din V-formade zon för maximal komfort hela dagen. För att du tryggt ska kunna göra vad du vill. Du kommer inte ens att märka att det sitter där.

Daglig intimhygien produkter

Utforska daglig intimhygien