Multistyle

BÄR VILKA KLÄDER DU VILL

Vad gäller underkläder så finns det ingen stil som passar alla. Vissa kvinnor föredrar brasilianska trosmodeller eller en bikinimodell, andra vill hellre ha hipstertrosor eller klassiska trosor. Vi på Libresse är medvetna om detta och det är därför som vi har designat ett trosskydd som passar i alla typer av trosor: Trosskyddet Libresse Multistyle. För att ha en sak mindre att oroa dig över när du gör dig redo kan verkligen göra stor skillnad i din vardag.

Detta mångsidiga trosskydd har flexibla sidor vilket gör att det anpassar sig till trostypen, oavsett vilken modell du använder. Så du kan köpa det i visshet om att du kan använda det tillsammans med precis alla trosmodeller.

Panel med egenskaper

Eftersom trosskydden Libresse Multistyle ingår i sortimentet Dailyfresh, använder även dessa ProSkin-formula. Detta betyder inte bara att de andas extremt väl: de är också framtagna med ett pH-balanserat extrakt som hjälper till att vårda huden i underlivet.

Produkternas superabsorberande kärna ger dig också ett pålitligt skydd mot läckage så att du kan känna dig ren, bekväm och full av självförtroende varje dag. De är även väldigt praktiska. Trosskydden Libresse Multistyle är individuellt förpackade och därför är de perfekta att smyga ner i handväskan, sportbagen eller plånboken, utan att ta upp för mycket plats. Idealiskt om du använder dem på daglig basis.

Trosskydden Libresse Multistyle – utformade för att göra ditt liv enklare.

Daglig intimhygien produkter

Utforska daglig intimhygien